Dagelijks geopend van 16:30 – 22:00
Onze professionele chefs bereiden uw keuze naar smaak, uitgaande van de best beproefde hoofdsmaken uit de Aziatische keuken. En dit onder toeziend oog.

Voordat u begint, leggen wij u graag uit hoe het eraan toegaat bij Wok of King. U neemt plaats en wacht tot een gastvrouw of gastheer bij uw tafel meldt voor het noteren van uw drankje en het beantwoorden van eventuele vragen.

Wok

In ons wokrestaurant creëert u zelf uw eigen gerecht door uw favoriete combinatie samen te stellen uit talloze verse groenten, vlees en vis. De buffets bieden keuze uit verschillende ingrediënten voor de wok. Zodra uw unieke samenstelling bekend is, leggen de wok koks de laatste hand aan uw gerecht Voordat deze koks te werk gaan, kunt u nog een keuze maken uit de 10 verschillende woksauzen. Zodra ook de keuze van de saus bij de kok bekend is, wordt het gerecht voor bereid.
1. Zoetzure saus (zoet)
2. Oestersaus
3. Licht pikante saus (licht pikant)
4. Knoflooksaus
5. Gon Bao saus ( licht pikant)
6. Tau sie saus (medium pikant)
7. Kerriesaus (medium pikant)
8. Zwarte pepersaus (medium pikant)
9. Thaise saus (zeer pikant)
10. Indische saus (zeer pikant)

Teppan Yaki

Wok of king
Bij het Teppan Yaki buffet kunt u een keuze maken uit uw favoriete vis of vlees soort. Het verschil met wokken is dat deze vlees en vissoorten in grotere stukken zijn gesneden en u deze kunt u laten bereiden op een stalen bakplaat. Onze Teppan Yaki kok zal het á la minute voor u bereiden. Het is van belang is dat u niet de assortimenten van de buffetten door elkaar mixt. Het is namelijk niet mogelijk om de stukken vlees en vis van het Teppan Yaki buffet in de wok te bereiden. Het is dus de bedoeling dat u van het Teppan Yaki buffet of van het Wok buffet een eigen samenstelling maakt en het daarna aan onze Teppan Yaki of Wok Koks afgeeft.bereid.

Sushi & kouder voorgerechten

Er is voor de liefhebber ook een uitgebreid assortiment verse Japanse Sushi beschikbaar. Daarnaast is er een buffet met diverse koude voorgerechten.
Wok of king

Warm buffet.

Wok of king
Sommige gerechten smaken beter als ze langzaam bereid worden. Deze vindt u op ons warm buffet. Deze gerechten kunt u dus direct eten zonder het eerst te laten bereiden door één van onze live koks.

Desserts

Om uw avond compleet te maken bieden wij diverse desserts. In ons vruchten buffet liggen 6 soorten oosterse en westerse vruchten voor u klaar. Voor de chocoladeliefhebber hebben wij een chocolade fonteine gevuld met overheerlijke Belgische witte en melkchocolade. Alle lekkernijen (zoals spekjes en lange vingers) die jong en oud onder deze fontein houden, worden bedekt met een laag lekkere chocolade. Daarnaast presenteren wij onze ambachtelijke ijscorner. Dit alles is ook onbeperkt bij de menu prijs inbegrepen.
Wok of king